Mathematics Part 10


In each number, find the biggest value:
1.
A. 1/5
B. 1/2
C.  1/3
D. 1/10

ANS: B

2.
A. 0.047
B. 0.06
C. 0.0710
D. 0.02165
E. 0.00999

ANS:  C

3.
A. 3/4
B. 4/5
C. 5/6
D. 6/7
E. 7/8

ANS:E

4.
A. 9/20
B. 19/30
C. 29/40
D. 39/50
E. 49/60

ANS:E

5.
A. 4/9
B. 16/31
C. 1/2
D. 16/33
E. 99/199

ANS:B


6.
A. 5,855
B. 5,585
C. 5,558
D. 5,555
E. 5,588

ANS:A

7.
A. 2,910
B. 2,880
C. 2,907
D. 2,898
E. 2,905

ANS:A

8.
A. 83/9
B. 28/3
C. 71/7
D. 19/2
E. 99/11

ANS:C

9.
A. 65/88
B. 3/4
C.  43/60
D. 29/36
E. 73/100

ANS:D

no10.
A. 283.59
B. 283.74
C. 284.73
D. 248.37
E. 238.47

ANS:C


11.
A. 11/15
B. 21/30
C. 7/12
D. 4/6
E. 2/5

ANS: A

12.
A. 88.983
B. 89.87
C. 89.299
D. 89.78

ANS:B

13.
A. 16,671
B. 16,721
C. 16,657
D. 16,770
E. 16,977

ANS:E

14.
A. 11/16
B. 6/11
C. 7/12
D. 8/13
E. 16/21

ANS:E

15.
A. 2/9
B. 2/7
C. 2/11
D. 2/8
E. 2/13

ANS:B

16.
A. 81%
B. 0.8
C. 1/8
D. 8/100
E. 0.800

ANS:A

17.
A. 38%
B. 3.8
C. 3.089
D. 38/11
E. 10/3

ANS:B

18.
A. 628 + 881
B. 622 + 888
C. 627 + 885
D. 629 + 881
E. 626 + 885

ANS:C

19.
A. 2/7
B. 1/10
C. 1/3
D. 8/27
E. 26/81

ANS:C

20.
A. 9 x 15
B. 10 x 14
C. 11 x 13
D. 12 x 12
E. 13 x 11

ANS:   D 
To download this reviewer, click HERE. God bless!                 
Share This
Previous Post
Next Post

Pellentesque vitae lectus in mauris sollicitudin ornare sit amet eget ligula. Donec pharetra, arcu eu consectetur semper, est nulla sodales risus, vel efficitur orci justo quis tellus. Phasellus sit amet est pharetra