Mathematics Part 9


WORD PROBLEMS
1. What is 0.28 in percent?
A. 0.28%
B. 0.28
C. 2.8%
D. 23%
E. 280%

ANS:  D

2. What is 2.3 in percent?
A. 0.023%
B. 0.23%
C. 2.3%
D. 23%
E. 230%

ANS: E

3. What is 0.008 in percent?
A. 0.8%
B. 8%
C. 80%
D. 1/8%
E.  1/8000%

ANS: A

4. What is 72 in decimal?
A. 0.72
B. 7.2
C. 72.0
D. 720
E. 7200

ANS:  A

5. What is 5 in decimal?
A.  0.005
B. 0.05
C. 0.5
D. 5.0
E. 50

ANS: B


6. What is 6 1/2% in decimal?
A. 0.06
B. 0.065
C. 0.612
D. 0.65
E. 0.655

ANS:  B

7. What is 25% as fraction?
A.  1/25
B. 1/5
C. 1/4
D. 1/10
E. 1/20

ANS: C

8. 16% is equal to which of the following fractions?
A. 3/20
B. 4/25
C. 16/10
D. 1/99
E. 1/16

ANS: B

9. What is 3/5 in percent?
A. 3.5%
B.  35%
C. 60%
D. 150%
E. 15%

ANS:C

10. What is 5/8 in percent?
A. 5.8%
B. 0.58%
C. 58%
D. 6.25%
E. 62.5%

ANS:E


11. 10 is the what percent of 50?
A. 15%
B. 1/5%
C. 25%
D. 20%
E. 40%

ANS: D

12. . What is the 75% of 8, 408?
A. 1,202
B. 2,102
C. 6,306
D. 6,204 1/3
E. 11, 210 2/3

ANS:C

13. 60 is 25% of what number?
A. 15
B. 150
C. 12
D. 120
E. 240

ANS:E

14. What is 2.0005 in percent?
A.  0.2005%
B. 20.05%
C. 200.5%
D. 2005%
E. 20.050%

ANS: C

15. What is 37 1/2 % in fraction?
A. 37/5
B. 1/8
C. 3/8
D. 5/6
E. 1/12

ANS:C

16. What is 37 1/2 % in decimal?
A. 0.0375
B. 0.375
C. 3.75
D. 37.5
E. 375.0    
                                     
ANS: B

17. What is the 2/3 in percent?
A. 2.33%
B. 2.2/3%
C. 33 1/3%
D. 66 2/3%
E. 2/3%

ANS: D

18. 18 is 10% of what number?
A. 0.18
B. 1.8
C. 1800
D. 18
E. 180

ANS:E

19. What is the 50% of 16% of 25?
A. 2
B. 8
C.4
D. 40
E. 20

ANS:A

20. 42 is 35% of what?
A. 96
B. 88
C. 120
D. 86
E. 132

ANS:C

To download this reviewer, click HERE. God bless!        

Share This
Previous Post
Next Post

Pellentesque vitae lectus in mauris sollicitudin ornare sit amet eget ligula. Donec pharetra, arcu eu consectetur semper, est nulla sodales risus, vel efficitur orci justo quis tellus. Phasellus sit amet est pharetra