Mathematics Part 6


WORD PROBLEMS
1. 48 24 12 6 __
A. 5
B. 1
C. 3
D. 4
E. 4

ANS:  C

2. 0 5 10 4 15 6 20 8__
A. 9
B. 25
C. 10
D. 50
E. 12

ANS:  B

3. 2.7 8.1 24.3 72.9 __
A. 178.2
B. 292.6
C. 145.8
D. 218.7
E. 98.7

ANS:  D

4. 1/12 1/6 1/4 1/3  5/12__
A. 1/2
B.  7/12
C. 3/4
 D. 2/6
E. 1/5

ANS:  A

5. 7 16 34 70 142 286 574__

A. 770
B. 820
C. 930
D. 1040
E. 1150

ANS:  E

6. 1 4 6 16 25 36 49__
A. 64
B. 47
C. 81
D. 72
E. 98

ANS:  A

7. 3 6 10 15 21 28 36__
A. 42
B. 39
C. 72
D. 48
E. 42

ANS:  E

8. 4  5 8 7 12 9 16 11__
A. 20
B. 15
C. 13
D. 22
E. 24

ANS:  A

9. 1/4 1/2 1 2 4__
A. 16
B. 6
C. 3
D. 8
E. 5

ANS:  D

10. 4 8 7 14 13 26 25__

A. 49
B. 50
C. 48
D. 52
E. 42

ANS: B

11. C H M R__
A.  T
B. U
C. S
D. W
E. V

ANS:  D

12. A G M S__
A. U
B. X
C. V
D. W
E. Y

ANS: E

13. Z U P K__
A. F
B. J
C. E
D. G
E. D

ANS:  A

14. B F L P V__
A. Y
B. W
C. V
D. X
E. Z

ANS:  E

15. A B D G K P__
A. W
B. V
C. Z
D. Y
E. X

ANS:  B

16. E I M Q
A. U
B. S
C. W
D. X
E. T
ANS:  A
17. N P R P T__
A.X
B. W
C. V
D. Z
E. Y

ANS: C

18. Y T O J__
A. C
B. B
C. E
D. D
E.  A

ANS: C

19. U O I E__
A. D
B.  E
C. B
D. C
E. A

ANS:  E

20. A D I P__
A. Y
B. Q
C. T
D. W
E. A

ANS:  A

To download this reviewer, click HERE. God bless!        

Share This
Previous Post
Next Post

Pellentesque vitae lectus in mauris sollicitudin ornare sit amet eget ligula. Donec pharetra, arcu eu consectetur semper, est nulla sodales risus, vel efficitur orci justo quis tellus. Phasellus sit amet est pharetra